Over Goldmill

In 2010 heb ik Goldmill Consulting opgericht. Hiervoor heb ik mijn sporen verdiend in de IT wereld, onder andere in verschillende functies bij Oracle Technology. Zo werkte ik voor klanten als KPN, ING, UWV, Canon, Philips en Politie Nederland. Hierdoor heb ik ervaring in uiteenlopende branches, van telecom tot overheid en van bancair tot industrie.

Ik treed op als business consultant met de specialisatie IT. Naar mijn mening heeft iedere verandering op het vlak van informatie management als doel dat de business moet verbeteren. Gedurende deze verandering kan een aanpassing op het vlak van ICT nodig zijn. Ik focus op het gehele proces van informatie management. Mijn aandachtsgebieden zijn: document en records management, IT-platformen, projectmanagement, analyse en ontwerp.
Een van mijn belangrijkste aandachtspunten in elk project is het afstemmen van onderlinge verwachtingen. Mijn doelstelling is om geen enkel IT project langer te laten duren dan gepland is of duurder te laten worden dan van tevoren geschat wordt.